Järvakad pürivad ärimeesteks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid. Foto: Peeter Langovits

Järvamaa arenduskeskus konsultant Saima Piisner ütles, et arenduskeskusel on tänavu kahe esimese kuu jooksul olnud kliente kolm korda rohkem kui möödunud aasta samal ajal.


«Nõustamiste arv on suurenenud 95 korrani, eelmisel aastal oli neid 29,» täpsustas ta.


Piisneri ütlust mööda pöörduvad inimesed arenduskeskusse sooviga alustada ettevõtlusega. Peamiselt tunnevad nad huvi, kas üldse tasub alustada, kuidas alustada, kuidas koostada äriplaani ja plaanida tegevusi, kust hankida raha.


Piisner selgitas, et paljud klientidest on töötud või saanud koondamisteate, samuti inimesed, kes hakkavad ennast ettevõtjaks ette valmistama töötuks jäämise hirmus. «Tegutsevad ettevõtjad huvituvad rohkem Eurooa Liidu toetustest, samuti otsivad arenguprojektidele kaasrahastajaid,» lisas ta. (JT)


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles