Tõstja kukrusse kukub 140 eurot kuus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leho Pent suutis Tallinnas Euroopa meistrivõistlustel trotsida põlvevalu ning tulla teist aastat järjest pronksmedalile.
Leho Pent suutis Tallinnas Euroopa meistrivõistlustel trotsida põlvevalu ning tulla teist aastat järjest pronksmedalile. Foto: Reelika Põdersoo

Kultuuriminister Rein Lang kinnitas riigi spordistipendiumide komisjoni ettepaneku ja määras teisel poolaastal riikliku spordistipendiumi kokku 72 sportlasele. Vastavalt VII Eesti Spordi Kongressil kokkulepitule on riiklikud spordistipendiumid mõeldud eelkõige tippspordi järelkasvu toetuseks.

140-eurose kuustipendiumi sai järva sportlastest tõstja Leho Pent.

Komisjon arvestas stipendiumide määramisel rahvusvahelistel tiitlivõistlustel individuaalarvestuses saavutatud tulemusi, vastava spordialaliidu seisukohti, sportlaste osalemist treening- ja võistlusprotsessis, nende professionaalset suhtumist eesmärkide saavutamisse ning sportlaste arengut. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles