Selgus Järvamaa aasta tervisetegu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani vallavanem Arto Saar näitab, et kettagolf on lihtne ja hasartne ala. Ketta saadab Saar lendu justkui muuseas.
Järva-Jaani vallavanem Arto Saar näitab, et kettagolf on lihtne ja hasartne ala. Ketta saadab Saar lendu justkui muuseas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa tervisenõukogu otsustas, et Järvamaa aasta tervisetegu on Järva-Jaani Võllaste disc golf `i park, mille rajamise eestvedajad olid Järva-Jaani vallavanem Arto Saar ning ala asjatundjad Anti Orgla ja Harri Reimand. Raja ehitust toetasid ettevõtted ja vabatahtlikud.

Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Helle Põllu ütles, et konkursile esitati kuus kandidaati. 

Võitja puhul hindasid tervisenõukogu liikmed eelkõige seda, et taldrikugolfi park on paikkonna inimestele uus ja huvitav tervistava liikumise ja vaba aja veetmise võimalus. Tänavu suvel avatud park on leidnud agarat kasutust.

Põllu hinnangul väärivad tunnustust kõik esitatud kandidaadid:  Koeru lasteaia Päikeseratas südamenädala üritused,  Järva-Jaani lasteaia Jaanilill töötajate liikumislaupäevakud, PAIde lasteaia tervislik aasta, Türi Kesklinna lasteaia liikumisaasta ja Roosna-Alliku põhikooli huvijuht Tiina Guutmann.  

Terviseteo auhind antakse kätte 31. oktoobril Türi kultuurikeskuses Järvamaa tervisefoorumil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles