Paidest pigistati välja maksimum

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond
Paide Linnameeskond Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänasel jalgpallimeistrivõistluste Premium liiga 30. vooru kohtumises pigistas JK Narva Trans koduväljakul mänginud Paidest välja maksimumi ja lahkus 2:1võiduga.

Kuigi Paide linnameeskond läks tänast kohtumist kümnendal mänguminutil löödud penaltist juhtima, see JK Narva Transi jalgpallurid verest välja ei löönud. Narvalased jätkasid oma võimalusi otsivat jalgpalli ja suutsid teise poolaja alguses mängutulemuse viigistada.

Soccernet.ee annab teada, et mõneti üllatuslikult kumbki meeskond juhtväravat taga ajama ei hakanud, kuid Trans jõudis oma võimaluse ära oodata. Seekord mängis karistusalas tahtmatult käega Paide linnameeskonna mängija Martin Ustaal ja Transi kapten Roman Nesterovski tõestas, et penaltit saab lüüa veel kindlamalt kui tegi seda Paide linnameeskonna mängija Artur Rättel esimese värava puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles