Türi valla aukodanikuks esitati 10 inimest

Birgit Itse
, birgit.itse@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Hanschmidt
Teet Hanschmidt Foto: jt.ee

Kümnendat korda jagatava Türi valla aukodaniku tiitlile esitati sel aastal kümme inimest, teatas Türi vallavalitsus.

Tänavu taotletakse valla kõrgeimat tunnustust - Aukodaniku nimetust ja vapimärki, kolmele isikule, kes on oma pikaajalise töö, tegevuse ja isikliku eeskujuga oluliselt kaasa aidanud Türi valla arengule. Türi valla kuldsele aumärgile esitati kolm ja hõbedasele aumärgile neil kandidaati, kelle töö ja erilised teod ning saavutused väärivad esiletõstmist.

Türi valla 10. aukodaniku nimetamise andmise otsustab vallavolikogu 29. septembri istungil. Türi Vallavalitsus teeb kuld- ja hõbemärkide kandidaatide seast valiku ja otsustab aumärkide andmise 4. oktoobri istungil.

Laureaate ja nominente tunnustatakse 22. oktoobril kell 18 Türi valla 11. aastapäeva kontsertaktusel Türi kultuurikeskuses. Tunnustamisele järgneb ansambliga peoõhtu. Kõik on oodatud tähistama Türi valla 11. sünnipäeva.

Möödunud aastal nimetati valla 9. aukodanikuks Teet Hanschmidt, kuldse aumärgiga tunnustati kolme inimese tööd ja tegevust ning hõbedase aumärgi pälvisid kaks noort.

Türi vald on tunnustanud oma inimesi silmapaistvate teenete ja valla huvides tegutsemise eest alates 2007. aastast. Türi valla aukodaniku nimetus ja vapimärk on omistatud 9 inimesele, kuldne aumärk 26 inimesele ja hõbedane aumärk 28 noorele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles