Paide neiud tegid maailmakuulsatest lugudest megamixi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käib töö ja vile koos: Samuel Ehman (vasakult), Kirsi Rebane, Paula Kivimäe, Birgit Sitska ja Damaris Ly Tambla leiavad värvimistööde kõrvalt aega ka nalja teha.
Käib töö ja vile koos: Samuel Ehman (vasakult), Kirsi Rebane, Paula Kivimäe, Birgit Sitska ja Damaris Ly Tambla leiavad värvimistööde kõrvalt aega ka nalja teha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Elu24 kampaania «Elu võimalus» on täies hoos ning neile on laekunud ägedaid videoid andekatelt noortelt ja ka vanematelt muusikutelt. Siin on teile Paide neidude Sabine ja Paula video.

Neiud kirjutavad enda kohta nii: "Oleme Paidest pärit tüdrukud Sabine ja Paula, kes laulavad koos igal vabal võimalusel. Meile meeldib ajada asju omamoodi ja läbi selle pakkuda rõõmu nii teistele kui ka iseendale. Miks meie peaksime võitma? Sest see annab meile võimaluse, mida ei oskaks uneski ette näha ja kogeda midagi pöörast ning olla noortele eeskujuks: Ärge tehke pahandust, parem laulge! Ja nagu meile endile meeldib öelda, siis pealegi oleme "Head poisid"".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles