Loe, palju müüs Amserv Paide esinduses autosid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: KALEVI HÜBRIIDAUTOD  :TALLINN, EESTI, 02APR14
Kalev ostis Amserv autolt 50 Toyota hübriidautot.
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: KALEVI HÜBRIIDAUTOD :TALLINN, EESTI, 02APR14 Kalev ostis Amserv autolt 50 Toyota hübriidautot. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Möödunud aastal ligi 2 miljonit eurot täieliku ümberehituse läbinud klienditeenindusaladesse ja juurdeehitistesse investeerinud Amserv Grupp müüs oma Paide esinduses 165 sõiduautot ja tarbesõidukit, mida on 23% rohkem kui aasta varem. Neist 62% olid uued autod.

 

2016. aastal võeti Eestis esimest korda arvele 26 227 uut ning 11 633 kasutatud sõiduautot ja tarbesõidukit ehk 9,9% rohkem kui aasta varem.

Amserv Grupi tegevjuhi Rene Vareki selgitusel õnnestus Amservil kasvada turust kaks korda kiiremini ning ettevõtte müüs nii Eestis kui ka Lätis autosid ligi 20% rohkem. Kõige jõulisemalt kasvas keskklassi lõik. Vähenes maasturite ja luksusautode osa, kuigi absoluutarvudes müüdi ka neid enne rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles