Edukat õpilast kannustab õpikihk

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Egle Sepale on väike ja kodune Aravete kool südamelähedane, jätkab ta pärast üheksanda klassi  lõpetamist õpinguid mõnes Tallinna koolis.
Kuigi Egle Sepale on väike ja kodune Aravete kool südamelähedane, jätkab ta pärast üheksanda klassi lõpetamist õpinguid mõnes Tallinna koolis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna õhtul saab Väätsa mõisas maakooli edukaks õpilaseks tunnistatud Egle Sepp kätte Helmi Tohvelmani preemia. Seekord oli nominente kordades rohkem kui eelmisel aastal.

Väätsa põhikooli algatusel antakse Väätsa vallast pärit tantsuõpetaja Helmi Tohvelmani nimeline preemia seekord välja juba kolmeteistkümnendat korda.

Hindamiskomisjon pidas sel aastal preemia vääriliseks Aravete keskkooli IX klassi õpilast Egle Seppa eeskätt heade õpitulemuste ja aktiivse koolivälise tegevuse eest.

Kooli direktor Enn Lehtpuu ütles, et võrreldes möödunud aastaga, kui nominente oli vaid kolm, oli seekord kandidaate koguni kümme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles