Publik pääseb koos ansambliga lavale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tuleval neljapäeval esitleb  Paide kultuurikeskuse laval oma videot loole «Balance of Water and Stone» ansambel Tenfold Rabbit. Sama looga osaleb ansambel «Eesti laul 2013» konkursil.

Ansambli laulja Andres Kõpperi selgitusel erineb uus lugu eelmise aasta «Eesti laulu» konkursi loost «Oblivion». «Sel aastal on meil rõõmsam lugu. Muusika on Tenfold Rabbitilt ja sõnad minu,» ütles ta.

Kõpper lisas, et ka plaanid on uuel aastal suuremad. «Tahaks võimalikult palju esineda suurtel lavadel nii Eestis kui ka välismaal,» täpsustas ta.

Lisaks astub  folk-rokkstiili viljelev Tenfold Rabbit  Paides tuleval neljapäeval kell 19 üles akustilise kavaga. Eriliseks teeb muusikaõhtu asjaolu, et kultuurikeskuse laval on koos nii ansambel kui ka publik, isegi väike kontserdikohvik.

Videoesitluskontserdi annab ansambel vaid kolmes Eesti linnas: Tartus, Paides ja Haap­salus. Tele-eetris oli vastset videot võimalik näha 12. veebruari muusikasaates «Top7».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles