Riigikogulased külastavad täna ja homme Järvamaad

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna ja homme viibivad Järvamaal riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmed, kes külastavad kahe päeva jooksul asutusi ja ettevõtteid.

Neljapäeval on nad Mäo tööstuskülas, Väätsa Prügilas, Oisu perekodus, Vee perearstikeskuses ning Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekohas.

Reedel on kavas külastada Paide eakate päevakeskust, Aravete lasteaeda Mesimumm, Aravete Agrot, Baltic Biogaasi Aravete arendust, Terasmani OÜ Aravete tehast, Paide masinatehast, Järvamaa haiglat, Paide raekoda ja Ajakeskust Wittenstein.

Järvamaa-visiidist võtavad osa Aivar Sõerd, Andre Sepp, Imre Sooäär, Jüri Jaanson, Jaanus Tamkivi, Kalev Lillo, Kalle Jents, Kalle Palling, Lauri Luik, Margus Hanson, Meelis Mälberg, Paul-Eerik Rummo, Peep Aru, Rait Maruste, Rein Aidma, Remo Holsmer, Tõnis Kõiv, Tõnu Juul, Urve Tiidus ja Väino Linde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles