Nõo õpilased jagavad Türi valla helkureid

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna jagavad Nõo reaalgümnnaasiumi XIIc klassi õpilased kodanikualgatuse kavandi käigus Nõos ja Tartus inimestele helkureid.

Tänavu on reaalgümnaasiumi igal klassil tarvis kodanikupäeval teha midagi head, nii otsustasidki abituriendid liiklusõnnetuste vältimiseks rahvale helkureid jaotada.

Türi vallast pärit abiturient Merle Must selgitas, et nad küsisid helkureid ettevõtetelt ja riigiasutustelt, muuhulgas läkitasid soovi ka Türi vallavalitsusse. «Palusime 40 helkurit, kuid saime neid suisa kaks korda rohkem,» lisas ta.

Nõo õpilastel on jagada üle 400 helkuri.
Must selgitas, et tänaval kõndijatelt küsivad nad, kas neil on helkur. Neile tublidele, kel see juba on, pakuvad nad kommi, aga need, kel helkurit pole, saavad selle koos õpetusega, kuhu peaks elupäästja kinnitama.
Must sõnas, et teised klassid näitasid aktiivsust üles sel moel, et külastasid lastekodu ja loomade varjupaika, korraldasid koolis dooripäeva ja korrastasid ühiselamut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles