Jalgpallurid kutsuvad lumekoristustalgutele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keerulised lumeolud segasid jalgpallimängimist ka 2008. aasta novembris, kui linnameeskond võitles üleminekumängudel Pärnu Vaprusega koha eest meistriliigas.
Keerulised lumeolud segasid jalgpallimängimist ka 2008. aasta novembris, kui linnameeskond võitles üleminekumängudel Pärnu Vaprusega koha eest meistriliigas. Foto: Erakogu

Pühapäeval kell 10 algavad Paide uuel kunstmurustaadionil lumekoristustalgud, et Eesti jalgpalli meistriliigas teist hooaega alustav Paide linnameeskond saaks hooaja alguse mänge kodulinnas pidada.


Paide abilinnapea Kaido Ivask ütles, et lund on staadionil kohati kuni 70 sentimeetrit. Staadion tuleb paksu lumevaiba alt vabastada märtsi alguseks, sest juba 9. märtsil kohtub linnameeskond meistriliiga avavoorus meistriliigasse pääsenud Kohtla-Järve FC Lootusega. «Staadioni puhastuse teeb keeruliseks, et seal ei tohi kasutada rasketehnikat, mistõttu tuleb suur osa tööst teha ära lumelabidate ja inimjõu abil,» selgitas ta.

Kaasa on oodatud lööma kõik inimesed, kes soovivad värskes õhus end liigutada ja ka jalgpallivõistkondadele toeks olla. Selga tuleks panna sobiv riietus, kaasa võtta hea tuju ja soovi korral talvine piknikukorv. Kuuma teed pakuvad talgute korraldajad kohapeal.

Paide linnameeskonna treener Viktor Mets ütles, et talgulised peaksid kaasa võtma oma töövahendid. «Hädavajalikud on nii lumelabidad kui näiteks kiled, millega lund staadionilt kaugemale vedada,» lisas ta.
Pühapäevastel lumekoristustalgutel löövad lisaks linnameeskonna mängijatele kaasa ka teiste maakonna jalgpallivõistkondade esindajad. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles