Vikerraadio kolmetunnine otsesaade läheb eetrisse Paidest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Kenk ja Marju Lauristin.
Olev Kenk ja Marju Lauristin. Foto: Anu Ansberg

Vikerraadio saade UUDIS+ läheb homme algusega kell 12.15 kolmetunnise otsesaatena eetrisse Paidest, Rahvusringhäälingu Kesk-Eesti korrespondendipunkti ruumest Rüütli 25.

Esimeses saatetunnis annavad ekspertideks palutud kohalikud ajakirjanikud ülevaate valimiste-eelsest olukorrast Järvamaal, teise pikema teemana tuleb jutuks poliitiline kultuur Türi vallas.
Teises saatetunnis võetakse veelkord üles, kuidas Rail Balticu teadaolevad trassivalikud mõjutavad Rapla maakonna, eriti aga Kehtna valla külasid.

Paide linnapeakandidaadid Kersti Sarapuu (KE), Kaido Ivask (IRL), Alo Aasma (SDE) ja Janno Lehemets avavad oma plaane, kuidas nad kavatsevad järgneval neljal aastal kohalikku elu edendada.
Kuulame, mida Rapla aukodanik Ly Ehin arvab oma kodulinnast ja kohalikust poliitikast.
Saate UUDIS+ kolmandas tunnis käsitletakse lagunevate tööstus- ja sõjaväehoonete lammutamise riiklikku rahastamist ning valdades silma riivavate tühjade korrusmajade lammutamist ja korrastamist.
Eesti Rahvamajade Ühingu juht Ülle Välimäe tutvustab 150-ne rahvamaja ühisettevõtmist «24 tundi Eetimaa rahvamajades» 26. oktoobril.
Saatejuhid Mirko Ojakivi ja Olev Kenk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles