Maakonna parima ettevõtte tiitlile esitati 34 kandidaati

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Konkursile „Järvamaa parimad ettevõtted 2017" esitati erinevates kategooriates kokku 34 kandidaati, teatas Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Sven Tobreluts.

Suurettevõtete kategoorias püüab tiitlit 6 kandidaati, keskmise suurusega ettevõtete kategoorias 7 ja väikeettevõtete kategoorias 6 kandidaati. Eduka noore ettevõtja tiitlit püüab 7, aasta turismitegija auhinda 6 nominenti. Järvamaa sõbra aunimetusele pretendeerib 2 nominenti.

Konkursi komisjon selgitab parimad  28. septembril,  konkursi võitjad kuulutatakse välja Järvamaa ettevõtlusnädala raames 6. oktoobril 2017 Mäos Sakreti tehases toimuval tunnustusüritusel.

Konkurssi korraldab Järva maavalitsus alates 2007. aastast ja selle  eesmärgiks on tunnustada avalikult Järvamaal edukalt tegutsevaid äriühinguid ja silmapaistvaid isikuid, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud Järvamaa elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele, investoritele ning on aidanud kaasa maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles