Kord aastas toimuvale koolitusele on veel vabu kohti

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alustava ettevõtja koolituselt sai alguse ka paidelase Diana Alla  ettevõtja tee. Loo juures on foto illustratiivselt.
Alustava ettevõtja koolituselt sai alguse ka paidelase Diana Alla ettevõtja tee. Loo juures on foto illustratiivselt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa arenduskeskuse korraldatavale koolitusele on oodatud nii alustamisest mõtlevad kui ka alles alustanud ettevõtjad, sest lektoritelt nõuandeid saavad mõlemad.

Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Saima Piisner sõnas, et kord aastas toimuvale alustava ettevõtja koolitusele on veel vabu kohti. Grupi suuruseks võib parimal juhul olla 20, kuid viimasel paaril aastal on õppijaid olnud 12-15. Nii loodab Piisner, et grupp täitub tänavugi, sest miinimum osalejate arvust on puudu vaid paar.

Seitsmel päeval toimuv koolitus algab oktoobris ja sellelgi aastal  koos Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja  väga heade lektoritega Ingelise Israel ja Siiri Einaste BDA Consultingust. Õppima on oodatud eelkõige eelneva ettevõtlusalase kogemuseta isikud või tegevusega äsja alustanud ettevõtjad, sest lektoritelt saavad häid praktilisi nõuandeid mõlemad. Ära ei aeta ka neid, kes soovivad lihtsalt omandada ettevõtlusalaseid baasteadmisi ja oskusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles