Noor spetsialist rajab tallu teraapiakeskuse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elerin Raadik töötab Järvamaa haiglas füsioterapeudina ja taastab Koordi külas  talumaja.
Elerin Raadik töötab Järvamaa haiglas füsioterapeudina ja taastab Koordi külas talumaja. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tänavune noore spetsialisti stipendium läks Järvamaa haigla füsioterapeudile Elerin Raadikule, kes kolis Tartust Koordi külla, kus taastab lagunenud maja.

Järvamaa kogukonnafondi noore spetsialisti stipendiumi saaja Elerin Raadik eelistas suurtele haiglatele Järvamaa haiglat ja valis elukohaks vana, laguneva talukoha, kus võsa kasvas maja räästani. «Kui ma selle maja kööki läksin ja maha istusin, tundsin, et siin tahangi elada,» tunnistas ta.
Koordi külas on Raadikul kaks hobust, edaspidi kavatseb ta tallu rajada ratsutamisteraapia keskuse.
Noore spetsialisti stipendium on 600 eurot, mis tähendab, et pool aastat saab noor iga kuu puhtalt kätte sada eurot.
 

TEAVE

Noore spetsialisti stipendiumi on pälvinud: Järvamaa haigla ämmaemand Gerli Graubner, AS Jalaxi tehnoloog Priit Rask, AS Stik Paide autoremondilukksepp Toivo Tõkke, Aravete keskkooli psühholoog Katri Viitpoom ja Järvamaa haigla kirurgiaosakonna intensiivravipalati õde Kätlin Taalkis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles