Türi vald jätkab seniste juhtidega

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipi-Liis Siemann
Pipi-Liis Siemann Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Isamaa ja Res Publica Liit, Reformierakond ja Keskerakond otsustasid konsultatsioonide käigus, et sõlmivad Türi valla juhtimiseks koalitsioonileppe.

Vallavanemana jätkab Pipi-Liis Siemann Isamaa ja Res Publica Liidust, volikogu esimehena Andrus Eensoo Reformierakonnast ja volikogu aseesimehena Raivo Matsina Keskerakonnast.
Pipi-Liis Siemann rõhutas, et oluline on vaadata uut valda tervikuna ja leida kiiresti ühine hingamine nii valla juhtimises kui ka koostöös kogukondadega.
Reformierakonna esinumber Andrus Eensoo märkis, et suure Türi valla potentsiaal võimaldab lahendada mitut küsimust, näiteks haridusvaldkonnas ja ettevõtluse toetamisel terviklikult ja  laiahaardeliselt.
Osapooled leppisid kokku, et nädala lõpuks sõnastatakse koalitsioonilepe. Keskerakonna  liige Raivo Matsina avaldas rahulolu senise hea koostöö üle, mis annab kindlustunde, et valdade tegelik ühendamine ja edasine Türi valla arendamine sujub.
Türi 23 liikmega volikogus on IRLil kümme ja Reformierakonnal kolm kohta ning Keskerakonnal üks koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles