Türi õppurid varjutasid ajakirjanikku ja fotograafi

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövarjud Järva Teatajas
Töövarjud Järva Teatajas Foto: Ana Bya Aedma

Kaks Türi Ühisgümnaasiumi üheteistkümnenda klassi õppurit valisid varjutamiseks Järva Teataja töötajad huvi tõttu nende ametite vastu.

Ajakirjanik Silvi Lukjanovi töövarjuks tulnud Ergo Olonen sõnas, et ajakirjaniku inforikas töövaldkond tundus huvitavana ja noore inimesena meeldib talle olla teadlik paljudest asjadest. „Ajakirjanikuna saan mõnda teemat uurides minna näiteks kohtadesse, kuhu muidu ei pääsekski ja kohtuda nii ka paljude autoriteetsete inimestega, kellega muidu poleks võimalust rääkidagi,” arutles ta.

Fotograafi varjutama tulnud Ana Bya Aedma kinnitas, et teda huvitab fotograafia juba ammu. Sellepärast huvituski ta näha, kuidas töötab üks ajalehe fotograaf, kelle pildid on talle ka lehtedes silma jäänud. „Huvitav on teada saada, kuidas toimub fotograafia ajakirjanduses ja mida selle juures peab jälgima,” lausus ta.

Järva Teataja toimetusse on õpilased töövarjudena tulnud pea igal aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles