Aita valida aasta parimaid Järvamaa sportlasi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu

Spordiaasta 2017 on hakkab jõudma lõpule ja  on aeg hakata esitama  Järvamaa sportlaste selle aasta parimaid tulemusi.

 

Järvamaa Spordiliit kuulutab välja konkursi, Järvamaa parimate sportlaste valimiseks, kuhu kõigil soovijail on kuni 11. detsembrini võimalik esitada nominente kõigis kategooriates.

Järvamaal valitakse 2017. a võistlustulemuste põhjal aasta parimad järgnevalt: 3 naist; 3 meest; 3 võistkonda; 3 neidu; 3 noormeest; parim naisveteran ja parim meesveteran.

Järvamaa parimate sportlaste tulemusi saab esitada Järvamaa Spordiliitu Aiavilja 1, Paide (E-Piim Spordihall) või e-post: piret.maaring@jarvasport.ee

Peale 12. detsembrit koostatakse Järvamaa Spordiliidu juhatuse poolt tabelid nominentide gruppidele tähestikulises järjekorras koos parimate sportlike saavutustega.

Kõikidel spordisõpradel –fännidele avatakse avaliku küsitluse hääletus Järvamaa Spordiliidu kodulehel www.jarvasport.ee loodud online-keskkonnas, mis  avatakse alates 16. detsembrist ja arvesse lähevad kõik arvamused, mis on  tehtud kuni 28. detsembrini südaööni.

Esitamise vormi ja parimate valimise juhendit vaata siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles