Türil hukkus tuleõnnetuses inimene

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türil hukkus täna hommikul elumajas puhkenud tulekahjus inimene.

Täna hommikul kl 9.32 said päästjad väljakutse Türi linna Viljandi tänavale hoonepõlengule. Puitmajast toodi välja teadvuseta 67-aastane mees, kes anti üle kiirabile. Arstidel ei õnnestunud mehe elu päästa ning ta suri haiglas.

Paide operatiivkorrapidaja Andrei Rikberg ütles, et põles ühekorruseline, kuue korteriga maja. Tegemist oli puuküttega puitmajaga. "Helistaja sõnul kuskil midagi põles. Oli tunda suitsuhaisu," lisas ta. 

Põlenud korteri ühest toast toodi kl 9.40 välja teadvuseta inimene. Samal ajal saadi ka tulekahju lokaliseeritud.

Põleng ei olnud suur, esialgse info kohaselt põles korteris olev diivan. 

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais ütles, et tulekahju täpse tekkepõhjuse selgitavad välja menetlejad. 

Kais lisas, et sellised tuleõnnetused võivad olla väga traagiliste tagajärgedega. "Paar päeva tagasi oli Ida piirkonnas (Püssi linn, Lüganuse vald) analoogne õnnetus ja seal inimene ka hukkus," lisas ta. "Inimene toodi põlevast hoonest välja, kuid elustamine enam tulemust ei andnud."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles