Direktorit jagus koolile vaid neljaks kuuks

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel uue õppeaasta eel oli vastne koolidirektor Pille Alonov hakkamist täis ja ütles, et selle ameti nimel on ta tööd teinud paarkümmend aastat. Neli kuud hiljem aga pani ta lahkumisavalduse lauale.
Veel uue õppeaasta eel oli vastne koolidirektor Pille Alonov hakkamist täis ja ütles, et selle ameti nimel on ta tööd teinud paarkümmend aastat. Neli kuud hiljem aga pani ta lahkumisavalduse lauale. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Augusti keskel kirjutas Järva Teataja, et Koeru kool saab uue direktori ja esimest korda selle maja ajaloos istub direktoritoolile naine.

Käesolev nädal jäi aga Pille Alonovile viimaseks selles majas ja nüüd otsitakse koolile uut juhti. Alonovi viimane tööpäev oli teisipäev, 12. detsember ning Järva Teataja järelepärimise peale, mis oli tema ametist lahkumise põhjus, vastas ta napilt, et lahkub omal soovil ja rohkem teavet sellel teemal jagada ei soovi.

Järva valla vallavanem Rait Pihelgas sõnas, et loomulikult teeb muret selline olukord, kui viimaste kuude jooksul on koolist lahkunud kaks direktorit.  «Direktor avaldas soovi töölt lahkuda. Panime ka uue konkursikuulutuse üles,» lausus ta. «Muidugi teeb selline olukord murelikuks, aga mõnikord need olukorrad on sellised. Loodame, et leiame konkursiga uue juhi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles