Veok kaotas koormaks olnud betoonploki sõiduteele (1)

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kolmapäeva pärastlõunal juhtus kergemat sorti õnnetus Järva-Jaanis kus veok, mille koormas olid suur betoonplokk, kaotas selle pööret sooritades teele.
 

Pealtnägija saadetud fotodelt on näha, et tegemist oli suhteliselt õnneliku õnnetusega, sest plokk ei maandunud keset sõiduteed vaid osaliselt tee servale. Samuti ei sattunud samal ajal mööda ega vastu sõitma ühtki teist sõidukit, mis võinuks juhtunu tagajärjel viga saada.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andra Jundas andis teada, et Häirekeskusele saabus kell 14.24 teade, et autokoormast on maha kukkunud betoonpaneel ning see on osaliselt sulgenud ühe sõidurea. "Sündmus toimus Järva-Jaani-Tamsalu-Kullenga maantee 1. kilomeetril, Jalalõpe külas," täpsustas ta.

Kell 16 peaksid sündmuskohale saabuma kraanad, kes betoonpaneeli teelt ära tõstavad. Sel ajal reguleerib kohapeal liiklust politsei.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles