Linnameeskonnaga liitus uus väravavaht

Kuido Saarpuu
Copy
Marten Ritson
Marten Ritson Foto: Paide linnameeskond Facebook

Paide Linnameeskonnaga liitus hooaja teiseks pooleks 20-aastane väravavaht Marten Ritson, kes oma Premium liiga debüüdi tegi 2017. aastal Viljandi Tuleviku ridades.

2018. aastal mängis Ritson Soomes Atlantis FC esinduse, duubli ja A-juunioride tasemel 25 kohtumises ja tegi 12 nullimängu. Tänavu on Ritson treeninud Soome Veikkausliiga klubi Helsingi IFK juures.

Marten Ritson: Siirdumine Paide Linnameeskonda on mu karjääris oluline samm. Olles nädala treeninud meeskonnaga ja tutvunud treeningtingimuste ja staffiga jõudsin kiirelt arusaamale, et Paide ajab väga õiget asja ning mehed on motivatsiooni ja tahtmist täis. Eriti ootan koostööd klubi väravavahtide treeneri Jüris Sahkuriga, keda hindan kõrgelt tema perfektsionismi ja kõrge tööeetika pärast.

Paide Linnameeskonna 17-aastane väravavaht Rene Merilo, kes sel hooajal osalenud kuues Esiliiga B mängus, läheb mängupraktikat saama oma kodulinna klubisse, liitudes hooaja lõpuni kestva laenulepingu alusel Esiliigas mängiva Kohtla-Järve JK Järvega. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles