Millised annetuste kogumispunktid on täna avatud

Tiit Reinberg
Copy
Punasele Ristile tehtud annetused Ukraina toetuseks.
Punasele Ristile tehtud annetused Ukraina toetuseks. Foto: Sander Ilvest

Kui lähete täna poodi sisseoste tegema ja rahakott võimaldab, siis võib ostukorvi panna ka mõned asjad oma vabaduse eest võitlevate ukrainlaste toetuseks.

Paide linnas ja Türi vallas on ka täna kogumispunktid avatud.

Türil on täna avatud kaks kogumispunkti: Türi kesklinna Konsum kell 9–22 ja Türi kultuurikeskus kell 10–15.

Paides on täna avatud kolm kogumispunkti: Paide muusika- ja teatrimaja kell 15–21, Järvamaa keskraamatukogu kell 11–15 ja Paide Selveris kogumiskäru kell 9–22, kuhu saab anda erinevaid toiduaineid, ka kiiresti tarbitavat (nt külmtooted).

Järva vallavanem Toomas Tammik selgitas, et valda on kogunenud suur kogus erinevaid esmatarbekaupu ja toiduaineid, mistõttu nädalavahetusel eraldi kogumiskampaaniat ei korraldata. „Esmaspäeval saabuvad meile esimesed pagulased ja saame kohapeal välja selgitada nende lisavajadused. Kui oleme saanud konkreetse sisendi, siis vaatame oma varud üle ja vajadusel kaasame vallakodanike ja kohalike ettevõtjate abi puuduolevate asjade hankimiseks,“ ütles Tammik ja tänas vallavalitsuse nimel kõiki inimesi ja ettevõtteid, kes on näidanud üles oma abivalmidust, annetades Ukraina sõjapõgenike jaoks esmatarbekaupu, pakkunud majutusvõimalusi, elamispinda ja töökohti.

„Järva vallavanemana tunnen uhkust meie vallakodanike üle! Oskame ja suudame kriisides kokku hoida. Aitäh teile kõigile! Kes veel vähegi tunneb, et tahab panustada, palun andke endast märku e-posti aadressil toomas.tammik@jarva.ee.“

Mida saab tuua:

mähkmed, pesuseebid, hügieenitarbed, hambaharjad, hambapastad, šampoonid, kasutamata tekid-padjad, voodipesu, saunalinad, plaastrid, mänguasjad, värvipliiatsid, joonistusplokid, legod, värviraamatud ja koolikotid. Samuti on oodatud mitteriknev toidukaup ja beebitoidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles