Rahvajooks sihib rekordit

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pühapäevase Viking Window Paide–Türi rahvajooksu korraldajad loodavad jooksma meelitada rekordhulga inimesi. Neljapäevaõhtuse seisuga oli end rahvajooksule kirja pannud üle 3000 inimese, nii Paide–Türi, Kirna–Türi kui ka lastejooksude peale kokku.

Tänavu kuulub rahvajooks Eesti linnajooksude sarja ning on selle viimane, kuues osavõistlus. Korraldajate meelest kasvatab see väljastpoolt maakonda tulevate jooksjate hulka, ainuüksi kogu sarja pikki distantse jooksvate inimeste ehk «kuldrada» läbivate hulk püsib 230 jooksja juures.

Maanteelõik Reopalust Türile Tolli tänavani on suletud kella 11.30st 14.30ni. Paide-Türi rahvajooksu projektijuht Urmas Jõgi kinnitas, et brigaad sõidab viimaste jooksjate järel ja avab tee tavaliikluseks esimesel võimalusel.

31. Paide–Türi rahvajooksu lähe Kirnast on kell 12 ja Paidest kell 12.30. Kõik inimesed on oodatud jooksjatele kaasa elama.

Kogu info rahvajooksu kohta on leitav siit! (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles