Õige mehe tiitli pälvis kaitseliitlane ja nelja lapse isa

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Sakkoolile andsid auhinna üle Külli Majori ja Anneli Piirsalu, kes mõlemad on eri aastatel pärjatud tiitliga "Kareda valla aasta naine".
Alar Sakkoolile andsid auhinna üle Külli Majori ja Anneli Piirsalu, kes mõlemad on eri aastatel pärjatud tiitliga "Kareda valla aasta naine". Foto: Birgit Itse/ Järva Teataja

Kareda valla eilsel aastavahetuspeol kuulutati välja ka tänavune õige mees. 

Tiitli pälvis valla kauane elanik ja nelja lapse isa Alar Sakkool, kes töötab päästjana. Muude tegemiste kõrval pidas valla haridus- ja kultuurikomisjon vääriliseks esile tõsta Alar Sakkooli tegevust valla maa- ja keskkonnakomisjonis ning asjaolu, et eelmisel aastal lõi ta Kaitseliidu maleva Peetri rühma. 

Pärast tiitlisaaja väljakuulutamist puhkes saalis suur aplaus. Alar Sakkool loobus võimalusest tänukõnet pidada, kuid tunnistas hiljem, et tunnustus on talle oluline. "Eks ma veidi olin kuulnud jutte, et mina võin selle tiitli pälvida, aga  peole tulin pigem arvamusega, et võitja selgub kohapeal," sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles