Juhendaja: Ikka veel ei usu!

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Vaas
Ülle Vaas Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi laupäeva õhtul kuulutati Tallinnas Nokia kontserdisaalis toimunud Koolitants 2014 vanema vanuserühma estraaditantsu kategoorias parimaks Järva-Jaani noorterühm, tunnistab  juhendaja Ülle Vaas päev hiljem, et võit tundub ikka veel uskumatu.

"Ei oskagi öelda, kuidas just meie võitsime, konkurents oli ikka ülikõva. Meie oleme ju lihtsad maanoored," oli Vaasi kommentaar. Lõppvõistlusel astusid järvajaanilastele samas arvestuses vastu näiteks Jõhvi, Narva, Tallinna, Sillamäe ja Põlva tantsunoored. Ometi võlus hindajaid just järvalaste meeleolukas kava "Kesköine seltskond".

Ülle Vaas usub, et nende kasuks rääkis ehk asjaolu, et kui enamasti teevad tantsurühmades kaasa vaid tüdrukud, siis järvajaanilased saavad ka poistega uhkustada - rühmas tantsib seitse poissi ja seitse tüdrukut. Samuti leidis ta, et nende tempokas kava haakus estraadiatantsu kategooriaga kõige paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles