Teatrirahvas selgitas parimaid

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aravete kultuurimajas toimus laupäeval teatripäev, mis oli taas ühendatud Järvamaa näitemängupäevaga. Žürii ja publiku abil selgusid parimad trupid ja näitlejad.

Parima meesnäitleja tiitliga lahkus Veljo Kukk, kes teeb kaasa Alburahva Teatris ja ka Ambla näiteringis Anne. Sel korral tõi tunnustuse roll Anne etenduses "Rahajumala ratsanikud".

Parimaks naisnäitlejaks tunnistas žürii taas Aire Pitki, kelle mängida oli aiandushuviline mutt. "Isolde on aiandushuviline loom, selline hakkaja ja tegutseja," iseloomustab ta rolli, mille eest sel korral preemia pälvis. Pitki mäletamist mööda on teda parima naisnäitleja preemiaga maakonna näitemängupäeval tunnustatud kokku neljal korral. Pitk kinnitas, et selline tunnustus läheb talle vägagi korda. Tiitli tõttu trupisisest aasimist kordadel, kui ta midagi sassi ajab, Pitki sõnul väga tihti ette ei tule. "Õnneks. Endal on ju niigi paha tunne, kui etendus kannatab," sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles