Filmitegijad otsivad heledakarvalist krantsi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Rooba ja koer Bella
Mihkel Rooba ja koer Bella Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi suur osa "Tõe ja õiguse"  võttepaikadest ning näitlejatest on juba olemas, otsitakse endiselt hoonet, millest võiks kujuneda kõrtsi interjöör, ning Andrese esimest koera.

Filmi tegevprodutsent Johanna Trass täpsustas, et kõrtsi interjööriks sobiv hoone peaks olema vähemalt 100 ruutmeetrit ning kas puidust, paest, maakivist või nende segu. «Meil on vaja vähemalt kaht seina, mida filmida, kõrtsi sinna sisse saame ise ehitada,» lisas ta. Seega võiks hoone olla seest tühi.

Samuti otsib võttemeeskond Andresele ja Krõõdale koera. Sobilik kandidaat on vähemalt 50sentimeetrise turjakõrgusega, heledama pikema karvaga ega tohi välja näha nagu tõukoer. «Karv võiks olla pigem selline kräsuline,» märkis Trass.

Koera pildi ja turja kõrguse paluvad tegijad saata aadressil allfilm@allfilm, samuti vihjeid  kõrtsi interjööriks sobivate hoonete kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles