Lapsi ootab trennis üllatus

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krete Kaasik.
Krete Kaasik. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Võimlemiskooli batuuditreeneril Katrin Kaasikul on täna treeningule tulevatele lastele suur üllatus.

Kui paari nädala eest purunes treeningu käigus ühe batuudi võrk, siis tänasel treeningul saab Kaasik lapsi rõõmustada - helded toetajad on kandnud spordiklubi kontole summa, mille eest sai batuudile uue võrgu osta. "Raha on juba üle kantud, võrk peaks kohale jõudma kolme nädala jooksul," täpsustas Kaasik.

Treeneri sõnul annab hea uudis kindlasti indu juurde kõigile noortele, kes juba homme astuvad üles viimasel, aga ka tähtsaimal sügistalvisel võistlusel - Eesti karikavõistlustel Tallinnas.

"Me oleme tõesti õnnelikud, sest suur mure on lahendatud ja taas kord leidis kinnitust, et meil on nii palju sõpru ja abilisi," rõõmustas ta.

Batuudivõrgu ostmist toetasid: Kvatro KVH, Järva Tarbijate Ühistu, Viking Window AS, Järva Maavalitsus, OÜ Androver, Rikson Invest OÜ, Järva Teataja, Harles Luts, Bela Taim, Maret Suuroja, Gerli Mikk, Helena Jõgiste, Veikko Luts, Andrei Smirnov, Merje Veeberg, Rain Oro, Ena Kimmel, Merilin Pärn, Kairit Wirth, Enn Sõmer, Kätlin Lepp, Hannele Saksniit, Mairon Nugis, Merje Mihkelsaar, Sigrid Pedoson ja Juta Heinaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles