Paide suured sõbrad said Kaitseliidult Valgeristi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu ülem Meelis Kiili annab Valgeristi teenetemärgid üle Linda Singh'ile ja Thomas B. Beyardile.
Kaitseliidu ülem Meelis Kiili annab Valgeristi teenetemärgid üle Linda Singh'ile ja Thomas B. Beyardile. Foto: Kristjan Prii/Kaitseliit

Paide ja Ameerika Ühendriikides asuva Westminsteri linna head sõprussuhted on viimasel ajal tugevnenud suuresti tänu Marylandi rahvuskaardi ülema kindralmajor Linda Singh' i ja ülemstaabiveebli Thomas B. Beyardi toetusele. Eile andis kaitseliit neile Eestile osutatud teenete eest üle Valgeristi II järgu teenetemärgid.

Kaitseliidu ülem Meelis Kiili ütles, et kindral Singh on oma ametisoleku ajal tõsiselt toetanud Marylandi rahvuskaardi ja kaitseliidu koostööd nii sõna kui teoga.

Kaitseliidu Valgeristi II klassi teenetemärk anti ka Marylandi rahvuskaardi veeblile ülemstaabiveebel Thomas B. Beyardile, kes on samuti tõhusalt toetanud atlandiülest koostööd kahe riigikaitseorganisatsiooni vahel, samuti on ta toetanud eesti kultuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles