Ilmataat mängis mõisale vingerpussi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismilehelt leiab teavet nii vaatamisväärsuste kui ka ürituste ja aktiivse puhkuse võimaluste kohta. Pildil Kirna mõis, mille leiab samuti Järvamaa turismilehelt.
Turismilehelt leiab teavet nii vaatamisväärsuste kui ka ürituste ja aktiivse puhkuse võimaluste kohta. Pildil Kirna mõis, mille leiab samuti Järvamaa turismilehelt. Foto: Puhka Eestis/Margus Vilisoo

Selleks nädalavahetuseks väljakuulutatud lehekoristus tuleb Kirna mõisaperel edasi lükata, sest kümne sentimeetrise lumekihi alt pole neid mõtet hakata ju otsima.

Kirna mõisa omanik Reimo Lilenthal sõnas, et sügilehtede koristamisele sellel nädalavahetusel oli valmis tulema kümmekond talgulist, kuid ootamatult ja sedavõrd püsivalt maha sadanud lumi mängis neile nüüd vingerpussi. „Ilmataat paneb meid oma plaane nädala võrra edasi lükkama, sest mõisapargis on kümme sentimeetrine lumekiht ja selle alt lehti otsima hakata on mõtetu,” kinnitas ta.

Talgulisi ootab mõisapere nüüd 4. novembril kl 11-16, et riisuda pargiteedelt lehti, põletada puudelt ja põõsastelt langenud oksi ja vedada ära prahti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles