Pildid: eakas mees sai tulekahjus põletushaavu ja vingumürgituse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paidesse Mündi tänaval puhkes täna pärastlõunal elumajas tulekahju, päästjad leidsid maja juurest vingumürgituse saanud põletushaavadega eaka mehe.

Põlengust kahekorruselises elumajas sai häirekeskus teate kell 12.56, teate kohaselt võis majas olla ka inimene.

Päästeameti teatel oli päästjate kohale jõudmise hetkeks tuli akendest väljas ja liikus räästasse. Päästjad leidsid majaperemehe maja tagant ukse juurest. Kuigi mees oli majast välja saanud omal jõul, ilmnesid tal vingumürgituse tundemärgid ning tal olid ka põletushaavad, mistõttu viis kiirabi viis mehe sündmuskohalt ose Tallinnasse haiglasse.

Sündmuskohale sõitis mitu päästjate brigaadi, kes tulekoldeni jõudmiseks pidid ka maja katust lammutama. Mil moel põleng võis alguse saada, ei ole veel teada, kuid majas küttekoldeid ei olnud ja majas andis sooja elektripuhur.

Tuba, kus tuli alguse sai, hävis koos sisustusega täielikult, teised ruumid said nii kuuma-, suitsu- kui ka veekahjustusi ning hoone muutus elamiskõlbmatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles