Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Eeldatavasti valmib tuleval aastal Paidesse Mündi tee äärde korterelamu, mis saab koduks 24 psüühilise erivajadusega inimesele. AS Hoolekandeteenused plaanib sulandada selle tulevased elanikud kohalikku kogukonda. Korterelamu rajamine on tekitanud osas linnakodanikes aga meelehärmi. Linnarahvas on protestiks korterelamu rajamise vastu kogunud üle seitsmekümne allkirja. Inimeste peamine mure on enda ja teiste turvalisus.

* Paide ühe peatänava, Tallinna tänava ehitustööd on ilusasti graafikus. «Võib ütelda, et oleme tänu ilusatele ilmadele graafikust isegi ees, mis annab lootust, et võime töödega varem valmis saada,» rääkis Paide linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Heigo Laaneoks.

* Teisipäeval jõudis aasta küla konkursi komisjon Väätsale. Neile tutvustati kahetunnise jalutuskäigu ajal küla ajalugu ja tähtsamaid ehitisi. Komisjoni liikmetele pakkus Väätsa külas jalutades huvi ka asjaolu, et aastaid tagasi käis siin Mihhail Gorbatšov. Omakeskis arutati, kus ta käia võis ja mida täpselt tegi. Pakuti ka välja, et Väätsa võiks seda fakti rohkem reklaamida ja ära kasutada.

* Paide Soo tänava lapsed ja noored ei julge enam majade vahel korvpalliplatsil õhtusel ajal mängida, sest läheduses asuva Soo 14 maja elanikud on selle ära keelanud. Lapsevanemad on juhtunust šokis, sest milleks linn siis kortermajade juurde mängu- ja spordiväljakud rajab, kui seal mängida ei tohi.

* Türi valla Poaka küla elanikud olid meeldivalt üllatunud, kui paari päevaga sai üle Pärnu jõe viiv jalakäijate sild uue ilme. Uus sild on palju nägusam ja turvalisem kui selle eelkäija.

* Eelmisel suvel Türi tehisjärve ääres raskelt viga saanud Rasmus Juhansoni lugu läks hinge muusikutele, kelle korraldatav kontserdisari jõuab sel suvel mitmekümnesse Eesti kirikusse. Vaba sissepääsuga kontsertidel kogutakse aga annetusi, et poisi ravikulusid toetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles