Johanna Ilves võitis Valgevenes medali

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Ilves
Johanna Ilves Foto: Erakogu

Valgevenes Minskis nädalavahetusel olnud rahvusvahelisel U20 vanuseklassi maavõistlusel võitis Eesti võistkond kaks pronksi. Koerust pärit, kuid Rakveres harjutav ja koolis käiv Johanna Ilves (pildil) tuli naiste 60 meetri tõkkejooksus ajaga 8,74 kolmandaks ja Henri Sai sai meeste 60 meetri jooksus 7,06ga samuti kolmanda koha.

Johanna Ilves tunnistas, et võistlus tuli talle ootamatult. Esmaspäeval küsiti nõusolekut ja reede hommikul sõitsid nad koondisega Minskisse. «Seda võistlust polnud plaanidesse arvestatud, kuid see oli hea võimalus veel enne sisehooaja lõppu paar heas konkurentsis jooksu teha,» lausus ta. «Nii eeljooksu kui ka finaaliga ma rahule ei jäänud. Oleks paremaid aegu soovinud, kuid kahjuks ei suutnud. Üldkokkuvõttes ilus punkt hooajale.»

Maavõistlusel osalesid Valgevene, Eesti, Hispaania, Läti, Leedu, Ukraina, Aserbaidžaan, Türgi, Araabia Ühendemiraadid ja Iisrael.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles