Külas avati spordibaar

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgma küla spordibaaris on värske õhk, söök ja jook, mugav istumine ja telekast näidatav MMi mäng – selline koht on jalgpallisõbra suur unistus.
Valgma küla spordibaaris on värske õhk, söök ja jook, mugav istumine ja telekast näidatav MMi mäng – selline koht on jalgpallisõbra suur unistus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koos neljapäeval Moskvas alanud jalgpalli maailmameistrivõistluste esimese mänguga avas end ka esimest korda Valgma välispordibaar, kus saab võistlustele ühiselt ekraani ees kaasa elada ja endas sporditahte üles leida.

Spordibaari eestvedajad on Valgma Hindreku talu elanikud Tuuli ja Margo Klementa. Baar on tehtud mobiilsesse konteinerisse, kus saab mänge jälgida nii mugavates kott-toolides lösutades kui ka laua taga või baaripukil istudes.

Tuuli Klementa ütles, et spordibaar on avatud kõikide MMi mängude ajal. «Õnneks on mängud mõistlikel kellaaegadel. Need algavad enamasti õhtupoolikul ja lõpevad öörahu ajaks kenasti ära,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles