Kärulased panid võidu nimel seljad kokku

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogukond tegi tubli töö: Türi vallavanema abi Elar Hiis, raamatukogu juhataja Ilme Säde (keskel) ja noortetoa juht Alice Merela ei varjagi rõõmu, et kaasava eelarve projektide hääletusel seljavõit saadi.
Kogukond tegi tubli töö: Türi vallavanema abi Elar Hiis, raamatukogu juhataja Ilme Säde (keskel) ja noortetoa juht Alice Merela ei varjagi rõõmu, et kaasava eelarve projektide hääletusel seljavõit saadi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval istus koos komisjon, kes luges kokku Türi valla tänavuse kaasava eelarve kavanditele antud hääled ja pikalt ei vaielnud: Käru kogukond oli teinud korralikku tööd ja oli võidu auga ära teeninud.

Kümne kaasava eelarve hääletusele pääsenud projekti hulgas pälvis Käru rahva mängu- ja spordiväljak teiste ees seljavõidu: 974 hääletanust 262 eelistas Käru projekti.

Türi vallas rakendati kaasavat eelarvet kolmandat korda, tänavu oli hääletajaid tuhande inimese ringis – 974.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles