Unistus elust Jaapanis viis suursaadiku vastuvõtule (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suursaadiku vastuvõtul käis Anitra Lukjanov (vasakul) koos kirjandusõpetaja Anneli Talvistega (paremal). Samuti oli vastuvõtule palutud kooli õppealajuhataja Ülle Tammela, kes võttis vastu Türi põhikoolile antud aasta kooli tiitli.
Suursaadiku vastuvõtul käis Anitra Lukjanov (vasakul) koos kirjandusõpetaja Anneli Talvistega (paremal). Samuti oli vastuvõtule palutud kooli õppealajuhataja Ülle Tammela, kes võttis vastu Türi põhikoolile antud aasta kooli tiitli. Foto: Erakogu

Eelmisel reedel oli Tallinnas asuvas Jaapani suursaatkonnas vastuvõtt, kuhu olid kutsutud suursaatkonna korraldatud esseekonkursi parimad, teiste hulgas ka Türi põhikooli VIIa klassi õpilane Anitra Lukjanov.

«Mulle tuli täieliku üllatusena Jaapani saatkonnast saadetud e-kiri, milles mind õnnitleti esseekonkursil saadud kolmanda koha eest,» ütles Anitra. «Ma ei teadnud üldse, et kirjandusõpetaja Anneli Talviste oli minu tunnitöö kuhugi saatnud, kuid muidugi olen talle selle eest väga tänulik.»

Kuigi Anitrale ei tulnud kohe meeldegi, mis essee ja mis konkurss, ning ta arvas, et see on eksitus, tuletasid klassikaaslased talle meelde, et mõni kuu tagasi tõesti tegid nad ju Jaapani-teemalist tunnitööd.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles