Festivalirahvas tantsis Paide poiste pilli järgi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diskorid Sander Paalpere (vasakul) ja Rauno Jüristo kütavad rahva Weekend festivali digitaalse lava ees hea house muusikaga kuumaks.
Diskorid Sander Paalpere (vasakul) ja Rauno Jüristo kütavad rahva Weekend festivali digitaalse lava ees hea house muusikaga kuumaks. Foto: Gertrud Alatare / Pärnu Postimees

Sander Paalpere ja Rauno Jüristo ehk diskorite duo Clubmusic Takeover ei sõrmitsenud Weekendi festivali digitaalse muusika laval kitarri ega tagunud trumme, vaid nende pilliks oli diskoripult, millega nad 40 minutit rahvast raju muusika järgi tantsitasid.

Sander Paalpere tunnistas, et esinedes saadud emotsioon oli ja on siiani võimas. «Mängisime meile endile südamelähedast muusikat, mida arvasime meeldivat ka publikule,» täpsustas ta. Põhiliselt oli tegu future house´i ja big room house´i stiilis lugudega.

Oma esinemisse kaasasid nad ka Paidest pärit räppari Eddmani ehk kodanikunimega Eduard Permani, kes küttis rahvast veelgi enam üles. Kuna koos harjutada noored muusikahuvilised varem ei saanud, improviseeris Eddman kohapeal ning enda meelest õnnestus tal kõik hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles