Ööjooksule rekordit purustama ei minda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal oli öine Rakvere täidetud neoonkollaseid särke kandvate jooksjate justkui helendavate jaaniussikestega. Stardijoont on ületamas kümne kilomeetri distantsi jooksjad, poolmaratoonarid startisid kümme minutit varem.
Sel aastal oli öine Rakvere täidetud neoonkollaseid särke kandvate jooksjate justkui helendavate jaaniussikestega. Stardijoont on ületamas kümne kilomeetri distantsi jooksjad, poolmaratoonarid startisid kümme minutit varem. Foto: Agnes Aus

Eelmisel laupäeval Rakvere olnud kuues ööjooks, mis kuulub ühtlasi Selveri linnajooksude sarja, meelitas osalema rohkem kui 8500 spordisõpra, kelle hulgas oli järvakaidki. Poolmaratonis oli kiireim järvakas Raimo Salla ja kümnes kilomeetris Jarmo Kaasiku, kes mõlemad jõudsid üldarvestuses 25. kohale.

Rakvere ööjooksul oli võimalik valida 21,1 kilomeetri ja 10 kilomeetri distantsi vahel.

Ambla spordiklubi liige 17aastane Jarmo Kaasiku läbis kümme kilomeetrit ajaga 00:39:58. «Aega päris jooksma ei läinud, ent rahulikku sörki ka mitte – sellist keskpärast jooksu,» lausus ta. «Tulemus oleks võinud minuti või poolteist parem olla, ise väga rahul ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles