Osavusvõistluse võitja sõidab isaga Liverpooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnameeskonna suvisel perepäeval selgus klubi osavusvõistluse võitja, kes on 11aastane Paide poiss Rait Kohk, esikohaga kaasnenud peaauhind on reis koos isaga Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani kodumängule Liverpooli.

Paide linnameeskonna tegevjuht Jaanus Pruuli sõnas, et osavusvõistluse mõtte käis välja noortetöö juht Liivo Leetma juba eelmise aasta lõpul. Pruuli teada on mujal maailmas samasugused võistlused väga levinud. «Minu teada töötas formaadi välja Manchester United, kes samuti oma noortega selliseid harjutusi teeb,» selgitas ta. «Nende harjutuste mõte on see, et lapsed saaksid ka vabal ajal jalgpallielemente proovida, areneda ja mängus veelgi paremad olla.»

Pruuli selgitust mööda kuulutas klubi osavusvõistluse välja juba talvisel perepäeval E-Piima spordihallis, aga et Ragnar Klavan vahetas klubi, kasvas auhinna väärtus veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles