Kuningpüüton veetis jõulukuud modelli seltsis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru suurperel on palju lemmikuid. Valge pluusiga on Ants Markkus ja tal on käes Amuuri roninastik (vasakult), järgmine on Kevin kuningpüütoniga, Renno Miko peas on Jeemeni kameeleon, punase pluusis Ott Timur on maisi-roninastikuga, Märten on kuldse retriiveri Steffiga ja ees on Nele Marite habeagaami ehk draakoniga.
Koeru suurperel on palju lemmikuid. Valge pluusiga on Ants Markkus ja tal on käes Amuuri roninastik (vasakult), järgmine on Kevin kuningpüütoniga, Renno Miko peas on Jeemeni kameeleon, punase pluusis Ott Timur on maisi-roninastikuga, Märten on kuldse retriiveri Steffiga ja ees on Nele Marite habeagaami ehk draakoniga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi uue ja tundmatu vastu veidi pelglik, on kuningpüüton Balthazar elanud jõulukuu esimesed päevad võõraste inimeste uudistavate pilkude all. Detsembri alguses sai koolitüdruku lemmikroomajast aktifotosessiooni üks staaridest.

Kollase-mustalaiguline Balthazar jõudis tätoveerimiskunstnik Diana Kora kevadpealinnas elavasse perre poolteist aastat tagasi. «Mu vanemal tütrel Andral (15) on alati olnud huvi reptiilide vastu. Tegelikult tahtis ta esimese loomana võtta endale hoopis kameeleoni, kuid tegin eeskujuliku lapsevanemana pisut eeltööd ja selgus, et neid pole üldse lihtne pidada,» meenutas ta. «Uurisime edasi, käisime Pärnus minizoos, mille omanik soovitas alustada algajatele kõige sobivamast, osta endale kuningpüüton. Kassipoeg on ka tegudelt hullem kui meie Ballu (Balthazar), keda on tõesti lihtne hooldada. Kui sellega saab hakkama, siis võib vaadata nõudlikumate reptiilide poole.»

Ühel öösel kella kahe paiku ajas tütar ema üles ja andis teada: «Emme, homme on minek!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles