Loodusõhtute hooaeg hakkab otsa saama

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maailma avastamas» – Karl Jakob Toplaane foto võilille nuusutavast rebasekutsikast. Sellest ja teistest kohtumistest rebaseperega Karl Jakob loodusõhtul kõnelebki.
«Maailma avastamas» – Karl Jakob Toplaane foto võilille nuusutavast rebasekutsikast. Sellest ja teistest kohtumistest rebaseperega Karl Jakob loodusõhtul kõnelebki. Foto: Karl Jakob

Selle hooaja Türi loodusõhtute sari lõpeb neljapäeval, 6. aprillil kell 18 tavaks kujunenud paigas, kus seekord on keskeestlastest loodusesõprade ees kaks noort saarlast.

Loodusõhtute eestvedaja, kesk­kkonnaameti keskkonnahariduse peaspetsialist Piret Eensoo on kutsunud esinema Martin Vesbergi Saaremaa ühisgümnaasiumist ja Karl Jakob Toplaane Kuressaare gümnaasiumist, kes vaatamata oma noorele eale on jõudnud looduse vallas palju saavutada.

Mõlemaga on Eensoo kokku puutunud juba aastate eest. «Martiniga kohtusin kõigepealt kirjalikus vormis. Ta osales 2015. aasta kevadel viienda klassi õpilasena uurimusega «Kaelus-turteltuvi, Streptopelia decaocto Kuressaares» õpilaste teadustööde konkursil ja mina sattusin olema tema retsensent,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles