Üle aegade tuntud kindlustusmaja sulgeb uksed

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
If Kindlustuse kauaaegne kindlustusnõustaja Ingrid Luts näeb oma töös iga päev inimesi, kes tulevad nõu ja abi küsima, eelistades vahetut suhtlust, kuid aja märk on siiski see, et paljud saavad asja aetud interneti ja telefoni teel.
If Kindlustuse kauaaegne kindlustusnõustaja Ingrid Luts näeb oma töös iga päev inimesi, kes tulevad nõu ja abi küsima, eelistades vahetut suhtlust, kuid aja märk on siiski see, et paljud saavad asja aetud interneti ja telefoni teel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides Vainu tänavas aastaid asunud If Kindlustuse büroo, kus tegutsesid ka ettevõtte eelkäijad, jääb 22. detsembrist suletuks, sest kindlustusteenus on üle kolimas e-keskkonda. Suhtlus kliendiga näost näkku on saamas ajalooks.

If Kindlustuse müügi- ja teenindusosakonna juht Aare Uusjärv ütles, et ettevõte sulgeb oma Paide büroo tõepoolest 22. detsembril. «Selle peapõhjus on büroo vähene külastatavus. Viimaste aastate jooksul on inimeste harjumused kindlustust osta selgelt muutunud,» lausus ta.

Kui aastaid tagasi oli eelistatuim viis kindlustajaga suhelda teha seda büroos, siis nüüd on selleks Ifi e-büroo ja kindlustustelefon. «Seetõttu panustab kindlustusfirma üha enam klientide eelistatud teeninduskanalitesse ja kohandub nende muutuvate vajadustega,» ütles Uusjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles