Järvalasest looduspiltnik pälvis loodussõbra tiitli

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel peetud jõulukonverentsil andis Eesti looduskaitse selts (ELS) välja aasta loodussõbra tiitli. Sedakorda oli tiitli saajaid kaks:  kirjanik Juhani Püttsepp ja Järvamaa looduspiltnik Ingmar Muusikus.

Looduskalender.ee veebileht vahendab, et mõlemad mehed on sammunud risti-põiki läbi Eesti. Alates tänavu veebruarist ilmub neilt Eesti Vabariigi 100 aasta juubeliks lugudesari koos piltidega «Eesti rahvusmaastikud», mida saab lugeda igal nädalal Maalehest ja Eesti looduskaitse seltsi kodulehelt.

Konverentsil kuulutati välja ka aasta loom 2018, kes sedakorda on ilves. Jõulukonverentsil võtsid ELSilt tänukirja vastu seltsi auliikmed Rein Maran, Heino Mardiste ja Ülo Niisuke. Hea koostöö eest seisukohtade kujundamisel Rail Balticu teemadel said tänukirjad 101 kirja autor Toomas Kiho, Eesti geograafia seltsi president Mihkel Kangur ja Eesti loodusuurijate seltsi esindaja Toomas Tiivel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles