Uued naispolitseinikud asuvad piirkonnapolitseinikena ametisse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Sopp on üks uutest piirkonnapolitseinikest, kes sai koha Järvamaale. Koos Mati Seirega jagavad nad tööpiirkonda Järva vallas.
Helen Sopp on üks uutest piirkonnapolitseinikest, kes sai koha Järvamaale. Koos Mati Seirega jagavad nad tööpiirkonda Järva vallas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Haldusreformi tulemusena on Järvamaal uuest aastast senise 12 omavalitsuse asemel kolm suuromavalitsust: Paide linn, Türi ja Järva vald. Sellega seoses korraldavad esmatasandi politseitöö ümber ka politseinikud.

Senise kolme piirkonnapolitseiniku asemel asub ametisse kuus piirkonnapolitseinikku, kolm meest ja kolm naist, kusjuures üks naispolitseinik tuleb Järvamaale tööle Tallinnast (Helen Sopp, töötanud kunagi Paide politseijaoskonnas, piirkonnapolitseinikuks tuleb Põhja prefektuurist väärteomenetleja ametikohalt – toim) ja teine Lääne-Virumaalt (Eeva Õun, praegu töötab Paide politseijaoskonnas patrullpolitseinikuna, kuid tuli siia Rakverest – toim).

Politseinike hulk suureneb

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles