Mängurnaine peidab Järvamaale aardeid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Metssalu käib oma loodud geopeituse aardeid sageli kontrollimas ja hooldamas. Tema peidupaik «Kirjutite motell» on üks mängijate lemmikuid.
Anne Metssalu käib oma loodud geopeituse aardeid sageli kontrollimas ja hooldamas. Tema peidupaik «Kirjutite motell» on üks mängijate lemmikuid. Foto: Anne Põder

Järvamaal võib juhtuda, et tee ääres peatust tehes või metsaserva seeni kaema minnes satud kummalise värvipliiatsite platsi või helkuripuu peale. Sellest ei maksa ehmuda, sest arusaamatuna näiv koht on suure tõenäosusega paidelase Anne Metssalu geniaalne peidupaik geopeituse aardele.

Anne Metssalu on Järvamaale peitnud 160 aardest 23 autor, millest suurem osa on saanud geomängurite tunnustuse osaliseks. Tema aardepaik «Raudmetsa mänd» on kavalate mikroaarete peidukohtade edetabelis esikümnes ning igal aastal leiab tema peidikuid ka aasta parimate aarete kandidaatide nimekirjast.

Viimasel ajal on tähelepanu pälvinud geoaare «Kirjutite motell» ja «Elukindlustus», mis ei jää märkamata ka kõrvalistele isikutele ehk geopeituse keeli mugudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles