Koeru noored koguvad lauluga remondiraha

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru keskkooli õpilas­esinduse liikmed Hannes Linno, Hedi Aimsalu, Angela Randmaa, Lisette Heil ja Ketrin Päri on hakkamist täis. Kui heategevuslikul koorikontserdil õnnestub arvestatav summa koguda, saab kevadel räämas trepikoja remondiga alustada.
Koeru keskkooli õpilas­esinduse liikmed Hannes Linno, Hedi Aimsalu, Angela Randmaa, Lisette Heil ja Ketrin Päri on hakkamist täis. Kui heategevuslikul koorikontserdil õnnestub arvestatav summa koguda, saab kevadel räämas trepikoja remondiga alustada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koeru keskkooli õpilasesindus on võtnud vedada heategevusprojekti, mille abil koguda rahatuge, et käsile võtta koolihoone trepikoja uuendustööd.

Pudenev krohv, veekahjustuste jäljed ja kriimuliseks kulunud seinavärv Koeru keskkooli esimese ja teise korruse vahelises trepikojas on ilmekas näide sellest, et ruum vajab hädasti remonti.

Praegu on koja uksed küll avatud ja ruum käidav, ent pigem eelistab koolipere teist trepikoda, mis pole nii halvas seisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles