«Kodutunne» ehitas Viisu pere kodule südame

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunde» ehitusmeeskond paigaldab kortermaja vastremonditud kööki Baltesti mööblit. Episoodi jäädvustab saate tarvis operaator Laur Lugima.
«Kodutunde» ehitusmeeskond paigaldab kortermaja vastremonditud kööki Baltesti mööblit. Episoodi jäädvustab saate tarvis operaator Laur Lugima. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa aasta teo kandidaat, Kanal 2 heategevussaade «Kodutunne» filmis uue hooaja avasaate Paide linnas Viisu külas, kus seitsmelapselise pere kolmetoaline korter sai avarama köögi.

«Kodutunde» saatejuht Signe Lahtein ütles, et Viisu sattusid nad peretütre kirja peale, kes kurtis, et tema emal ja kuuel vennal on küll rahuldav eluase, kuid tillukesse kööki ei mahu pere korraga sööma ja toiduvalmistamisel nappis lastel ruumi ema abistada.

Lahtheina selgitust mööda otsustasid nad 37aastasele Marina Mazantsevale appi tulla, sest elu pole teda hellitanud ning temaga ühe katuse all elab kuus last, kellest viis on veel alaealised. «Marina on küll see naine, kelle puhul jumal on vist arvanud, et tema õlgadele võib kõik raskused panna,» ütles Lahthein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles