Türilase postisaadetised lähevad kaduma või saabuvad avatult

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Türilane kurtis Järva Teatajale, et postis on kaduma läinud mitu tema pakki ja kaubaümbrikud on lahti rebitud. Kõige hullem on see, et kui ta läks postkontorisse selgitust nõudma, siis ta naerdi seal välja.

Anonüümseks jääda soovinud türilane selgitas, et on suur välismaalt kauba tellija ja halbu kogemusi on kuhjunud nii palju, et ta ei jõua kõiki neid üleski lugeda. «Reegel on, et postipakid hakkavad kaduma just aasta viimastel kuudel. Möödunud aastal läks kaduma näiteks kolm postisaadetist, mis pidid saabuma välisriikidest,» lausus ta.

Türilane kahtlustab, et postitöötajad nuhivad klientide saadetistes ja korra on esinenud ka juhtum, kus osa kaupa oli kadunud. «Osa Omniva postipakke on saabunud selliselt, kus pakketeip on osaliselt lahti rebitud, et saaks näha, mis paki sees on,» selgitas ta. «Üks Zoombooki kaubaümbrik saabus kunagi avatult, teine oli jälle osaliselt avatud, kuna ümbrikuriba liim hoidis seda kinnitusserva liiga kõvasti kinni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles